Wie wij zijn

Lokaal betrokken & geïnformeerd

Leer ons kennen

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adipiscing elit Lorem ipsum dolor sit altmet, conse ctetur adipiscing elit aloma lomiur off silder tolos. Lorem ipsum dolor sitlor amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

24/7 voor u aan het werk

Onze fractie

Rob Roos

Fractievoorzitter

Karin van Vliet

vice-fractievoorzitter & Raadslid

Jacques Helling

Raadslid

Achter elke succesvolle fractie staat een goed bestuur

Ons bestuur

Bert Simhoffer

Voorzitter
Bert is als docent en examinator Spel en Zang verbonden aan de Nederlandse Musical Academie. Hij is stemacteur en treedt op in musicals, theaterproducties en radio en TV-commercials. Bert is sinds 2000 Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in onze Gemeente.

Boudewijn Broekhuijse

Penningmeester, Strategie & communicatie
Werkt als Sr. account director en consultant digitale marketing & transformatie in Utrecht, zat op Niftarlake en Broklede. Woonde jaren in Maarssenbroek en tegenwoordig zowel in Breukelen als Amerongen (UT)

Renie Vis

Secretaris

Afien Nap

Bestuurslid

Chris Portengen

Commissielid

Lucien Farzan

Commissielid

What People Say About Us

Client Testimonials

Steun een sterk lokaal geluid

Inclusiviteit belangrijk thema in Stichtse Vecht

Motie Streekbelangen voor het realiseren van openbare inclusieve toiletten unaniem aangenomen 

Door middel van een motie m.b.t. het realiseren van openbare inclusieve toiletten heeft Streekbelangen aandacht gevraagd voor fysieke toegankelijkheid en actief toiletbeleid in onze gemeente. Vooral mensen met een fysieke beperking en oudere mensen missen toegankelijke toiletten in de dorpskernen.  Inclusieve toiletten zijn toiletten die zowel genderneutraal als voor mindervaliden geschikt zijn, kortom voor iedereen toegankelijk.

De motie roept het College van B&W op onderzoek te doen naar de mogelijkheden om openbare toiletten te realiserenin de dorpskernen waar de horeca niet beschikt over toegankelijke toiletten. De motie kreeg tijdens de behandeling in de commissie zoveel bijval van andere partijen dat deze uiteindelijk door alle partijen werd ingediend en unaniem werd aangenomen. Door de Coronamaatregelen vergadert de raad nog steeds online en ook het stemmen vond digitaal plaats. De uitslag laat duidelijk zien hoe alle fracties denken over deze motie. Wij willen langs deze weg ook alle partijen hartelijk danken voor hun steun.

Meer weten over ons standpunt ten aanzien van inclusiviteit? Neem contact op met Karin van Vliet, de initiatiefnemer van de motie vanuit Streekbelangen.