Wie wij zijn

Lokaal betrokken & geïnformeerd

Leer ons kennen

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adipiscing elit Lorem ipsum dolor sit altmet, conse ctetur adipiscing elit aloma lomiur off silder tolos. Lorem ipsum dolor sitlor amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

24/7 voor u aan het werk

Onze fractie

Rob Roos

Fractievoorzitter

Karin van Vliet

vice-fractievoorzitter & Raadslid

Jacques Helling

Raadslid

Achter elke succesvolle fractie staat een goed bestuur

Ons bestuur

Bert Simhoffer

Voorzitter
Bert is als docent en examinator Spel en Zang verbonden aan de Nederlandse Musical Academie. Hij is stemacteur en treedt op in musicals, theaterproducties en radio en TV-commercials. Bert is sinds 2000 Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in onze Gemeente.

Boudewijn Broekhuijse

Penningmeester, Strategie & communicatie
Werkt als Sr. account director en consultant digitale marketing & transformatie in Utrecht, zat op Niftarlake en Broklede. Woonde jaren in Maarssenbroek en tegenwoordig zowel in Breukelen als Amerongen (UT)

Renie Vis

Secretaris

Afien Nap

Bestuurslid

Chris Portengen

Commissielid

Lucien Farzan

Commissielid

What People Say About Us

Client Testimonials

Steun een sterk lokaal geluid

Bert van der Woude

Renie en Bert Ik ben 70 jaar en vader van twee kinderen. Inmiddels heb ik 16 jaar politieke ervaring, waarvan 12 jaar als raadslid en fractievoorzitter. De laatste 4 jaar ben ik commissielid en werksessielid geweest. Ik was de eerste inwoner van Maarssenbroek en het is dus duidelijk, dat ik Maarssenbroek belangrijk vind.  Mijn belangstelling in de politiek gaat uit naar: ouderen, sport, onderwijs en cultuur.

Na 40 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs ben ik met pensioen gegaan. Momenteel werk ik nog als freelancer op de Hogeschool van Amsterdam.

In Maarssen ben ik op vele terreinen actief. Ik ben 20 jaar voorzitter van Stichting Theater ‘t Zand geweest en was daar verantwoordelijk  voor het professionele theater in het toenmalige culturele centrum.  Ook was ik 10 jaar lang vice-voorzitter van de Stichting 4-5 mei. Menigmaal heb ik met de schooljeugd de eeuwige vlam uit Wageningen op 5 mei in estafettevorm naar Maarssen gehaald.

Hardlopen is een passie van mij en ik loop nog steeds elke week hard. Ik heb al aan 20 marathons deelgenomen in New York, Berlijn en Rotterdam.

Velen kennen mij ook als ambtenaar van de Burgerlijke Stand in Stichtse Vecht. Ik heb inmiddels al meer dan 300 huwelijken gesloten.

Respect staat hoog in mijn vaandel