Renie en Bert Ik ben 70 jaar en vader van twee kinderen. Inmiddels heb ik 16 jaar politieke ervaring, waarvan 12 jaar als raadslid en fractievoorzitter. De laatste 4 jaar ben ik commissielid en werksessielid geweest. Ik was de eerste inwoner van Maarssenbroek en het is dus duidelijk, dat ik Maarssenbroek belangrijk vind.  Mijn belangstelling in de politiek gaat uit naar: ouderen, sport, onderwijs en cultuur.

Na 40 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs ben ik met pensioen gegaan. Momenteel werk ik nog als freelancer op de Hogeschool van Amsterdam.

In Maarssen ben ik op vele terreinen actief. Ik ben 20 jaar voorzitter van Stichting Theater ‘t Zand geweest en was daar verantwoordelijk  voor het professionele theater in het toenmalige culturele centrum.  Ook was ik 10 jaar lang vice-voorzitter van de Stichting 4-5 mei. Menigmaal heb ik met de schooljeugd de eeuwige vlam uit Wageningen op 5 mei in estafettevorm naar Maarssen gehaald.

Hardlopen is een passie van mij en ik loop nog steeds elke week hard. Ik heb al aan 20 marathons deelgenomen in New York, Berlijn en Rotterdam.

Velen kennen mij ook als ambtenaar van de Burgerlijke Stand in Stichtse Vecht. Ik heb inmiddels al meer dan 300 huwelijken gesloten.

Respect staat hoog in mijn vaandel