Wie wij zijn

Lokaal betrokken & geïnformeerd

Leer ons kennen

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adipiscing elit Lorem ipsum dolor sit altmet, conse ctetur adipiscing elit aloma lomiur off silder tolos. Lorem ipsum dolor sitlor amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

24/7 voor u aan het werk

Onze fractie

Rob Roos

Fractievoorzitter

Karin van Vliet

vice-fractievoorzitter & Raadslid

Jacques Helling

Raadslid

Achter elke succesvolle fractie staat een goed bestuur

Ons bestuur

Bert Simhoffer

Voorzitter
Bert is als docent en examinator Spel en Zang verbonden aan de Nederlandse Musical Academie. Hij is stemacteur en treedt op in musicals, theaterproducties en radio en TV-commercials. Bert is sinds 2000 Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in onze Gemeente.

Boudewijn Broekhuijse

Penningmeester, Strategie & communicatie
Werkt als Sr. account director en consultant digitale marketing & transformatie in Utrecht, zat op Niftarlake en Broklede. Woonde jaren in Maarssenbroek en tegenwoordig zowel in Breukelen als Amerongen (UT)

Renie Vis

Secretaris

Afien Nap

Bestuurslid

Chris Portengen

Commissielid

Lucien Farzan

Commissielid

What People Say About Us

Client Testimonials

Steun een sterk lokaal geluid

Bestuur, Communicatie en Dienstverlening

Streekbelangen is waakzaam als het over de kwaliteit van dienstverlening door de gemeente gaat. Er is veel verbeterd maar het  klantgericht denken kan nog verbeteren.

Communicatie met en tussen inwoners dient te worden bevorderd door nog meer gebruik te maken van internet en voorlichting via lokale en regionale weekbladen.

Gemeentelijke communicatie moet gericht zijn op het stimuleren van al die burgers die kunnen en willen participeren.

Vooral bij ouderen is de veelgehoorde klacht dat zij niet op de hoogte zijn van wat er mogelijk is. Gemeente en dienstverlenende organisaties dienen hun mogelijkheden en faciliteiten optimaal te presenteren. In een aantal gevallen zal het nodig zijn dat de ouderenadviseur wordt ingeschakeld voor een persoonlijk advies.

Voor een wijk of kern relevante gemeentelijke informatie wordt specifiek voor die kern of wijk gecommuniceerd vanuit de gemeente.