Wie wij zijn

Lokaal betrokken & geïnformeerd

Leer ons kennen

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adipiscing elit Lorem ipsum dolor sit altmet, conse ctetur adipiscing elit aloma lomiur off silder tolos. Lorem ipsum dolor sitlor amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

24/7 voor u aan het werk

Onze fractie

Rob Roos

Fractievoorzitter

Karin van Vliet

vice-fractievoorzitter & Raadslid

Jacques Helling

Raadslid

Achter elke succesvolle fractie staat een goed bestuur

Ons bestuur

Bert Simhoffer

Voorzitter
Bert is als docent en examinator Spel en Zang verbonden aan de Nederlandse Musical Academie. Hij is stemacteur en treedt op in musicals, theaterproducties en radio en TV-commercials. Bert is sinds 2000 Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in onze Gemeente.

Boudewijn Broekhuijse

Penningmeester, Strategie & communicatie
Werkt als Sr. account director en consultant digitale marketing & transformatie in Utrecht, zat op Niftarlake en Broklede. Woonde jaren in Maarssenbroek en tegenwoordig zowel in Breukelen als Amerongen (UT)

Renie Vis

Secretaris

Afien Nap

Bestuurslid

Chris Portengen

Commissielid

Lucien Farzan

Commissielid

What People Say About Us

Client Testimonials

Steun een sterk lokaal geluid

Jacques Helling 2

Jacques is sinds 2002 politiek actief, waarvan vanaf april 2011 als commissielid van Streekbelangen. Het Fysiek domein, waaronder monumenten en gebiedsgericht werken, heeft zijn specifieke aandacht, evenals het Sociaal Domein. Hij staat voor een gemeente met een solide financiële huishouding en wil de belastingdruk voor de burgers zo laag mogelijk houden.

Jacques heeft in Loenen aan de Vecht het initiatief genomen tot het oprichten van een dorpsraad.

Jacques woont in Loenen aan de Vecht met echtgenote Gera. Samen hebben zij 3 volwassen kinderen. Hij heeft een kerkorgel bouwbedrijf. Zijn hobby’s zijn piano en kerkorgel spelen en rijden op zijn racefiets.