Wie wij zijn

Lokaal betrokken & geïnformeerd

Leer ons kennen

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adipiscing elit Lorem ipsum dolor sit altmet, conse ctetur adipiscing elit aloma lomiur off silder tolos. Lorem ipsum dolor sitlor amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

24/7 voor u aan het werk

Onze fractie

Rob Roos

Fractievoorzitter

Karin van Vliet

vice-fractievoorzitter & Raadslid

Jacques Helling

Raadslid

Achter elke succesvolle fractie staat een goed bestuur

Ons bestuur

Bert Simhoffer

Voorzitter
Bert is als docent en examinator Spel en Zang verbonden aan de Nederlandse Musical Academie. Hij is stemacteur en treedt op in musicals, theaterproducties en radio en TV-commercials. Bert is sinds 2000 Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in onze Gemeente.

Boudewijn Broekhuijse

Penningmeester, Strategie & communicatie
Werkt als Sr. account director en consultant digitale marketing & transformatie in Utrecht, zat op Niftarlake en Broklede. Woonde jaren in Maarssenbroek en tegenwoordig zowel in Breukelen als Amerongen (UT)

Renie Vis

Secretaris

Afien Nap

Bestuurslid

Chris Portengen

Commissielid

Lucien Farzan

Commissielid

What People Say About Us

Client Testimonials

Steun een sterk lokaal geluid

Karin van Vliet

Karin is een echte ‘Kockenees’ maar woont inmiddels al ruim 20 jaar in Breukelen met haar 3 kinderen en 2 labradors. Karin is een verbinder en maakt zich onder andere sterk voor toegankelijkheid en inclusiviteit.

Ook onderwerpen als sport, jeugd en leefbaarheid staan hoog op haar politieke en persoonlijke agenda. Karin is werkzaam in het Gemeentelijk Vastgoed en daarmee heeft ze diepgaande kennis op gebied van het fysieke domein. Ook daar zet ze toegankelijkheid en inclusie stevig op de agenda.

Gezien haar studie en eerdere werkervaring binnen organisatieantropologie/derde wereldproblematiek, ligt haar interesse ook zeker bij het sociale domein. Zij zet zich met veel enthousiasme in voor beide beleidsvelden.