Wie wij zijn

Lokaal betrokken & geïnformeerd

Leer ons kennen

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adipiscing elit Lorem ipsum dolor sit altmet, conse ctetur adipiscing elit aloma lomiur off silder tolos. Lorem ipsum dolor sitlor amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

24/7 voor u aan het werk

Onze fractie

Rob Roos

Fractievoorzitter

Karin van Vliet

vice-fractievoorzitter & Raadslid

Jacques Helling

Raadslid

Achter elke succesvolle fractie staat een goed bestuur

Ons bestuur

Bert Simhoffer

Voorzitter
Bert is als docent en examinator Spel en Zang verbonden aan de Nederlandse Musical Academie. Hij is stemacteur en treedt op in musicals, theaterproducties en radio en TV-commercials. Bert is sinds 2000 Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in onze Gemeente.

Boudewijn Broekhuijse

Penningmeester, Strategie & communicatie
Werkt als Sr. account director en consultant digitale marketing & transformatie in Utrecht, zat op Niftarlake en Broklede. Woonde jaren in Maarssenbroek en tegenwoordig zowel in Breukelen als Amerongen (UT)

Renie Vis

Secretaris

Afien Nap

Bestuurslid

Chris Portengen

Commissielid

Lucien Farzan

Commissielid

What People Say About Us

Client Testimonials

Steun een sterk lokaal geluid

Leo van Zanten

IMG1157 Streekbelangen 2014 Ñ

Ik ben Leo van Zanten en ik ben ruim 32 jaar Raadslid geweest.
In 1978 kwam ik in de gemeenteraad van Kockengen en in 1983 werd ik wethouder tot de herindeling met Breukelen op 1 januari 1989. Van 1989 tot 1-11-2010 ben ik Raadslid in de gemeente Breukelen geweest, van 2002 tot 1 november 2010 voor Streekbelangen (93). Ik sta nu voor de 2e keer als lijstduwer op de kandidatenlijst van Streekbelangen.

Bij alle verkiezingen heb ik altijd veel steun gehad vanuit de kern Kockengen en deze steun is zichtbaar in bijna alle zaken die in Kockengen behouden zijn en die met name door Streekbelangen zijn ondersteund.

Streekbelangen maakt uw steun waar, geef dus ook nu uw steun aan ons!!

Heel hartelijk bedankt voor uw steun en vertrouwen!