Niek de la Haije

Schermafbeelding 2014-02-05 om 13.00.31Ik woon sinds 1982 in Breukelen, heb mijn hart verpand aan de Vechtstreek en wil ertoe bijdragen om het leven in onze gemeente leuker, prettiger en relaxter te laten worden en/of blijven. Ik ben 35 jaar getrouwd met Dënise en wij hebben 4 kinderen.

Van oorsprong kom ik uit Amsterdam waar ik samen met mijn broer, eigenaar was van 7 Bakkerswinkels. Sinds mijn 18e ben ik al zelfstandig ondernemer en op dit moment ben ik nog (mede) eigenaar van een middelgrote Bakkerij (zonder winkels) in Almere, waar wij specialiteiten bakken voor collegae en groothandels. Mijn hobby’s zijn: musiceren (ik heb 15 jaar in een band gezongen) koken,  en  daarna lekker opeten en reizen. Ik spreek 5 talen en ben gek op Italië waar wij familie hebben in het puntje van de laars.

In de periode 2006 t/m 2010 ben ik Raadslid geweest in de toenmalige gemeente Breukelen.  In die periode had ik Welzijn, Sport, Jeugd en Ouderenbeleid in mijn portefeuille. Dit heeft ertoe geleid dat ik meerdere malen, samen met collega politici,  Oud en Nieuw feesten in de gemeente Breukelen heb georganiseerd. In de periode 2010-2012 heb ik deel uitgemaakt van de Wijkraad Breukelen Noord.

Mijn nevenfuncties zijn op dit moment:

  • Vicevoorzitter van de NBOV  (Nederlandse Brood en Banketbakkers ondernemers vereniging)
  • Voorzitter van de Sportraad Stichtse Vecht
  • Secretaris van de Oranjevereniging Breukelen.