Wie wij zijn

Lokaal betrokken & geïnformeerd

Leer ons kennen

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adipiscing elit Lorem ipsum dolor sit altmet, conse ctetur adipiscing elit aloma lomiur off silder tolos. Lorem ipsum dolor sitlor amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

24/7 voor u aan het werk

Onze fractie

Rob Roos

Fractievoorzitter

Karin van Vliet

vice-fractievoorzitter & Raadslid

Jacques Helling

Raadslid

Achter elke succesvolle fractie staat een goed bestuur

Ons bestuur

Bert Simhoffer

Voorzitter
Bert is als docent en examinator Spel en Zang verbonden aan de Nederlandse Musical Academie. Hij is stemacteur en treedt op in musicals, theaterproducties en radio en TV-commercials. Bert is sinds 2000 Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in onze Gemeente.

Boudewijn Broekhuijse

Penningmeester, Strategie & communicatie
Werkt als Sr. account director en consultant digitale marketing & transformatie in Utrecht, zat op Niftarlake en Broklede. Woonde jaren in Maarssenbroek en tegenwoordig zowel in Breukelen als Amerongen (UT)

Renie Vis

Secretaris

Afien Nap

Bestuurslid

Chris Portengen

Commissielid

Lucien Farzan

Commissielid

What People Say About Us

Client Testimonials

Steun een sterk lokaal geluid

Niek de la Haije

Schermafbeelding 2014-02-05 om 13.00.31Ik woon sinds 1982 in Breukelen, heb mijn hart verpand aan de Vechtstreek en wil ertoe bijdragen om het leven in onze gemeente leuker, prettiger en relaxter te laten worden en/of blijven. Ik ben 35 jaar getrouwd met Dënise en wij hebben 4 kinderen.

Van oorsprong kom ik uit Amsterdam waar ik samen met mijn broer, eigenaar was van 7 Bakkerswinkels. Sinds mijn 18e ben ik al zelfstandig ondernemer en op dit moment ben ik nog (mede) eigenaar van een middelgrote Bakkerij (zonder winkels) in Almere, waar wij specialiteiten bakken voor collegae en groothandels. Mijn hobby’s zijn: musiceren (ik heb 15 jaar in een band gezongen) koken,  en  daarna lekker opeten en reizen. Ik spreek 5 talen en ben gek op Italië waar wij familie hebben in het puntje van de laars.

In de periode 2006 t/m 2010 ben ik Raadslid geweest in de toenmalige gemeente Breukelen.  In die periode had ik Welzijn, Sport, Jeugd en Ouderenbeleid in mijn portefeuille. Dit heeft ertoe geleid dat ik meerdere malen, samen met collega politici,  Oud en Nieuw feesten in de gemeente Breukelen heb georganiseerd. In de periode 2010-2012 heb ik deel uitgemaakt van de Wijkraad Breukelen Noord.

Mijn nevenfuncties zijn op dit moment:

  • Vicevoorzitter van de NBOV  (Nederlandse Brood en Banketbakkers ondernemers vereniging)
  • Voorzitter van de Sportraad Stichtse Vecht
  • Secretaris van de Oranjevereniging Breukelen.