Wie wij zijn

Lokaal betrokken & geïnformeerd

Leer ons kennen

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adipiscing elit Lorem ipsum dolor sit altmet, conse ctetur adipiscing elit aloma lomiur off silder tolos. Lorem ipsum dolor sitlor amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

24/7 voor u aan het werk

Onze fractie

Rob Roos

Fractievoorzitter

Karin van Vliet

vice-fractievoorzitter & Raadslid

Jacques Helling

Raadslid

Achter elke succesvolle fractie staat een goed bestuur

Ons bestuur

Bert Simhoffer

Voorzitter
Bert is als docent en examinator Spel en Zang verbonden aan de Nederlandse Musical Academie. Hij is stemacteur en treedt op in musicals, theaterproducties en radio en TV-commercials. Bert is sinds 2000 Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in onze Gemeente.

Boudewijn Broekhuijse

Penningmeester, Strategie & communicatie
Werkt als Sr. account director en consultant digitale marketing & transformatie in Utrecht, zat op Niftarlake en Broklede. Woonde jaren in Maarssenbroek en tegenwoordig zowel in Breukelen als Amerongen (UT)

Renie Vis

Secretaris

Afien Nap

Bestuurslid

Chris Portengen

Commissielid

Lucien Farzan

Commissielid

What People Say About Us

Client Testimonials

Steun een sterk lokaal geluid

Onderhoud infrastructuur

Veiligheid en onderhoud van (water)wegen gaan met elkaar samen. Er moet veel aandacht zijn voor preventieve maatregelen i.s.m. waterschappen en Provincie om overstromingen tegen te gaan. Ook in de buitengebieden dienen de wegen beter onderhouden te worden dan tot nu toe het geval is. Dat verhoogt ook de recreatieve aantrekkelijkheid.

Voldoende en slim gesitueerde aanlegplaatsen voor de recreatievaart bevorderen de lokale economie.

In de woongebieden moeten rolstoelgebruikers winkels en woningen zonder obstakels kunnen bereiken. Daarbij is ook overhangend groen over de trottoirs uit den boze.

De norm dat er alleen onderhoud gepleegd in geval van onveiligheid, moet omhoog met het oog op de aantrekkelijkheid voor wonen van alle kernen in de gemeente.