Wie wij zijn

Lokaal betrokken & geïnformeerd

Leer ons kennen

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adipiscing elit Lorem ipsum dolor sit altmet, conse ctetur adipiscing elit aloma lomiur off silder tolos. Lorem ipsum dolor sitlor amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

24/7 voor u aan het werk

Onze fractie

Rob Roos

Fractievoorzitter

Karin van Vliet

vice-fractievoorzitter & Raadslid

Jacques Helling

Raadslid

Achter elke succesvolle fractie staat een goed bestuur

Ons bestuur

Bert Simhoffer

Voorzitter
Bert is als docent en examinator Spel en Zang verbonden aan de Nederlandse Musical Academie. Hij is stemacteur en treedt op in musicals, theaterproducties en radio en TV-commercials. Bert is sinds 2000 Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in onze Gemeente.

Boudewijn Broekhuijse

Penningmeester, Strategie & communicatie
Werkt als Sr. account director en consultant digitale marketing & transformatie in Utrecht, zat op Niftarlake en Broklede. Woonde jaren in Maarssenbroek en tegenwoordig zowel in Breukelen als Amerongen (UT)

Renie Vis

Secretaris

Afien Nap

Bestuurslid

Chris Portengen

Commissielid

Lucien Farzan

Commissielid

What People Say About Us

Client Testimonials

Steun een sterk lokaal geluid

Renie Vis-de Ceuninck van Capelle

Renie woont al 34 jaar in Breukelen en is vanaf 2002 politiek actief. Eerst als raadslid en fractievoorzitter van Streekbelangen in de voormalige gemeente Breukelen en na de herindeling in 2011 in de gemeente Stichtse Vecht.

Haar politieke interesse ligt vooral bij Sport en Sociale Zaken, maar de dossiers Pauw bedrijven en Zuilense Vecht hebben haar bijzondere aandacht.

Renie is werkzaam geweest als Coördinator Internationale Zaken op Nyenrode Business Universiteit en daarna als Office Manager Benelux (vestigingen Nieuwegein en Zellik/Brussel) voor  een internationaal bedrijf dat wereldwijd professionele reinigingsproducten, -systemen en –diensten levert .

In de 16 jaar dat zij fractievoorzitter is geweest, heeft ze ernaar gestreefd om zich samen met haar fractie – ongeacht of Streekbelangen in de coalitie of oppositie zat – constructief op te stellen en goede voorstellen van andere partijen te ondersteunen.