Wie wij zijn

Lokaal betrokken & geïnformeerd

Leer ons kennen

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adipiscing elit Lorem ipsum dolor sit altmet, conse ctetur adipiscing elit aloma lomiur off silder tolos. Lorem ipsum dolor sitlor amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

24/7 voor u aan het werk

Onze fractie

Rob Roos

Fractievoorzitter

Karin van Vliet

vice-fractievoorzitter & Raadslid

Jacques Helling

Raadslid

Achter elke succesvolle fractie staat een goed bestuur

Ons bestuur

Bert Simhoffer

Voorzitter
Bert is als docent en examinator Spel en Zang verbonden aan de Nederlandse Musical Academie. Hij is stemacteur en treedt op in musicals, theaterproducties en radio en TV-commercials. Bert is sinds 2000 Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in onze Gemeente.

Boudewijn Broekhuijse

Penningmeester, Strategie & communicatie
Werkt als Sr. account director en consultant digitale marketing & transformatie in Utrecht, zat op Niftarlake en Broklede. Woonde jaren in Maarssenbroek en tegenwoordig zowel in Breukelen als Amerongen (UT)

Renie Vis

Secretaris

Afien Nap

Bestuurslid

Chris Portengen

Commissielid

Lucien Farzan

Commissielid

What People Say About Us

Client Testimonials

Steun een sterk lokaal geluid

Streekbelangen blijft zich inzetten voor tweede brug

Streekbelangen blijft zich inzetten voor een tweede brug over de Vecht in Breukelen. Het college bracht onlangs naar buiten een dynamischverkeerslichtensysteem een beter alternatief te vinden dan een extra brug, om de verkeersproblematiek in Breukelen te bestrijden. “Een extra Vechtbrug is altijd in onze verkiezingsprogramma’s opgenomen. Wij zullen ons niet verzetten tegen een proef met een dynamisch verkeerslichtensysteem, maar een extra brug zal een zeer belangrijke bijdrage leveren aan de vrijwel dagelijks optredende stagnaties op de Straatweg en bij de rotonde richting A2 en Maarssen”, meent fractievoorzitter Renie Vis. “De uitspraak van het college gaat voorbij aan de niet opgeloste verkeersproblematiek bij de in- en uitgang van Nyenrode. Deze zal nog fors toenemen door de voorgenomen uitbreiding van Nyenrode.” De partij is tegen invoering van eenrichtingsverkeer in de Brugstraat. “Daardoor neemt het bezoek van bewoners van de Scheendijk en het Zandpad aan winkels en terrassen in het centrum aanzienlijk af.” Streekbelangen houdt vast aan een extra brug, waarbij onderzoek moet uitwijzen of de extra brug in de directe omgeving van Nyenrode over de Vecht moet komen.