Wie wij zijn

Lokaal betrokken & geïnformeerd

Leer ons kennen

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adipiscing elit Lorem ipsum dolor sit altmet, conse ctetur adipiscing elit aloma lomiur off silder tolos. Lorem ipsum dolor sitlor amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

24/7 voor u aan het werk

Onze fractie

Rob Roos

Fractievoorzitter

Karin van Vliet

vice-fractievoorzitter & Raadslid

Jacques Helling

Raadslid

Achter elke succesvolle fractie staat een goed bestuur

Ons bestuur

Bert Simhoffer

Voorzitter
Bert is als docent en examinator Spel en Zang verbonden aan de Nederlandse Musical Academie. Hij is stemacteur en treedt op in musicals, theaterproducties en radio en TV-commercials. Bert is sinds 2000 Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in onze Gemeente.

Boudewijn Broekhuijse

Penningmeester, Strategie & communicatie
Werkt als Sr. account director en consultant digitale marketing & transformatie in Utrecht, zat op Niftarlake en Broklede. Woonde jaren in Maarssenbroek en tegenwoordig zowel in Breukelen als Amerongen (UT)

Renie Vis

Secretaris

Afien Nap

Bestuurslid

Chris Portengen

Commissielid

Lucien Farzan

Commissielid

What People Say About Us

Client Testimonials

Steun een sterk lokaal geluid

Warner van Vossen

Warner is een geboren en getogen Maarssenaar. Hij is getrouwd en heeft drie dochters en drie kleinkinderen. Hij heeft 14 jaar in Maarssenbroek gewoond en nu woont hij in Maarssen.

In de voormalige gemeente Maarssen is hij 16 jaar raadslid geweest en in de periode 2006-2010 wethouder.

Van november 2016 tot heden is hij wethouder geweest in de gemeente Stichtse Vecht.

Na zijn studie heeft hij van 1966-2006 gewerkt bij diverse landelijk opererende vastgoedorganisaties. Zijn voorliefde voor Ruimtelijke Ordening is dan ook niet moeilijk te verklaren. Het op respectvolle wijze omgaan met de ons ter beschikking staande ruimte en die daarbij op menselijke schaal in te richten, is daarbij het uitgangspunt.

Warner is van 2010-2016 voorzitter van v.v. Maarssen geweest en gaat in zijn vrije tijd graag naar voetbalwedstrijden.  Ook biljart hij graag en hij is voorzitter geweest van Biljartvereniging Lange Gracht in Maarssen (BVL).