Renie en Warner Ik ben een geboren en getogen Maarssenaar. Ben getrouwd en heb drie dochters en drie kleinkinderen. Na mijn huwelijk heb ik met veel plezier 14 jaar in Maarssenbroek gewoond. Na mijn studies ben ik gaan werken bij diverse landelijk opererende vastgoedorganisaties. Ik heb dat gedaan gedurende de periode 1966-2006. Mijn voorliefde voor de Ruimtelijke Ordening is dan ook niet moeilijk te verklaren. Het op respectvolle wijze omgaan met de ons ter beschikking staande ruimte en die daarbij op menselijke schaal in te richten zijn daarbij het uitgangspunt.

In mijn vrije tijd mag ik graag naar voetbalwedstrijden gaan. Ik ervaar het dan ook als voorrecht om voorzitter van voetbalvereniging Maarssen te zijn geworden. Dat nu al weer voor het vierde achtereenvolgende jaar. Ook biljart ik graag en ben sinds de laatste ledenvergadering voor de 2e keer voorzitter geworden van Biljartvereniging Lange Gracht in Maarssen (BVL).

Ik ben er trots op de 2e plek in te nemen op de kandidatenlijst van Streekbelangen, een partij die gericht is op alle kernen in onze nieuwgevormde gemeente Stichtse Vecht. Met de opgedane ervaring gedurende 16 jaar raadslidmaatschap en 4,5 jaar wethouderschap denk ik namens mijn partij een goede bijdrage te kunnen leveren aan onze samenleving in Stichtse Vecht. Mijn insteek daarbij is: “De inwoner staat centraal”.