Wie wij zijn

Lokaal betrokken & geïnformeerd

Leer ons kennen

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adipiscing elit Lorem ipsum dolor sit altmet, conse ctetur adipiscing elit aloma lomiur off silder tolos. Lorem ipsum dolor sitlor amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

24/7 voor u aan het werk

Onze fractie

Rob Roos

Fractievoorzitter

Karin van Vliet

vice-fractievoorzitter & Raadslid

Jacques Helling

Raadslid

Achter elke succesvolle fractie staat een goed bestuur

Ons bestuur

Bert Simhoffer

Voorzitter
Bert is als docent en examinator Spel en Zang verbonden aan de Nederlandse Musical Academie. Hij is stemacteur en treedt op in musicals, theaterproducties en radio en TV-commercials. Bert is sinds 2000 Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in onze Gemeente.

Boudewijn Broekhuijse

Penningmeester, Strategie & communicatie
Werkt als Sr. account director en consultant digitale marketing & transformatie in Utrecht, zat op Niftarlake en Broklede. Woonde jaren in Maarssenbroek en tegenwoordig zowel in Breukelen als Amerongen (UT)

Renie Vis

Secretaris

Afien Nap

Bestuurslid

Chris Portengen

Commissielid

Lucien Farzan

Commissielid

What People Say About Us

Client Testimonials

Steun een sterk lokaal geluid

Wilma Aikema

Ik ben geboren en getogen in Friesland. Door de werkeloosheid daar in de jaren 70 kozen mijn ouders ervoor naar de Randstad te verhuizen. Onder de rook van Utrecht, De Meern ben ik verder opgedroogd. Mijn grote liefdes zijn muziek, wijn en koken.

Sinds een jaar of 20 woon ik aan de Vecht in Maarssen. Nog steeds op dezelfde plek, want ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Inmiddels heb ik een zoon van 10, Abel, en ook hij vindt het geweldig om in de zomer in een bootje de Vecht af te varen.

Met een kind van 10 maak je je druk om dingen die bij de jeugd horen: veiligheid, goed onderwijs, natuur, maar minstens even belangrijk, cultuur. Door Abel heb ik inmiddels veel contacten op het schoolplein van ’t Palet Bolenstein. Wij praten natuurlijk ook over de leefomgeving van onze kinderen.

Mijn werkzame leven speelt zich af in Hilversum en Amsterdam. Van beroep ben ik TV producer. Een vak waar je steeds weer snel, maar weloverwogen keuzes moet maken. Omdat de radertjes van de machine die TV is mensen zijn, moet je ook met heel veel mensen overleggen.

Bij Streekbelangen wil ik met name de belangen van de jeugd in Stichtse Vecht steunen. Op elk gebied: onderwijs, natuur, ontwikkeling, kunst. Roep maar ….. ik luister!