Wie wij zijn

Lokaal betrokken & geïnformeerd

Leer ons kennen

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adipiscing elit Lorem ipsum dolor sit altmet, conse ctetur adipiscing elit aloma lomiur off silder tolos. Lorem ipsum dolor sitlor amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

24/7 voor u aan het werk

Onze fractie

Rob Roos

Fractievoorzitter

Karin van Vliet

vice-fractievoorzitter & Raadslid

Jacques Helling

Raadslid

Achter elke succesvolle fractie staat een goed bestuur

Ons bestuur

Bert Simhoffer

Voorzitter
Bert is als docent en examinator Spel en Zang verbonden aan de Nederlandse Musical Academie. Hij is stemacteur en treedt op in musicals, theaterproducties en radio en TV-commercials. Bert is sinds 2000 Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in onze Gemeente.

Boudewijn Broekhuijse

Penningmeester, Strategie & communicatie
Werkt als Sr. account director en consultant digitale marketing & transformatie in Utrecht, zat op Niftarlake en Broklede. Woonde jaren in Maarssenbroek en tegenwoordig zowel in Breukelen als Amerongen (UT)

Renie Vis

Secretaris

Afien Nap

Bestuurslid

Chris Portengen

Commissielid

Lucien Farzan

Commissielid

What People Say About Us

Client Testimonials

Steun een sterk lokaal geluid

Bert Simhoffer

Bert woont ruim 24 jaar in Loenersloot.  Hij is getrouwd en verwacht rond de verkiezingen zijn derde kindje. Bert heeft twee dochters uit een eerder huwelijk.

Bert is vanaf de oprichting van de Dorpsraad voorzitter en warm pleitbezorger van een maximale snelheid op de N201 van 60 km per uur. Dit zal de doorstroming in beide richtingen ten goede komen en de belasting op het milieu beperken.

Hij is van mening dat een eventuele verbreding van N201 de identiteit en leefbaarheid van Loenersloot niet mag aantasten.

Bert is al vanaf zijn 16e actief als zanger en acteur. Als docent en examinator Spel en Zang is hij verbonden aan de Nederlandse Musical Academie, leent zijn stem aan talloze karakters in films en TV series en treedt op in musicals en theaterproducties en radio en TV-commercials.

Bert is sinds 2000 Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in onze gemeente en is lid van de Ouderraad van de RSG Broklede.