Nieuw college Stichtse Vecht beëdigd en geïnstalleerd

Gisteren, dinsdag 7 juni was het dan zover. Het beoogde nieuwe college werd aan de raad gepresenteerd. Na introductie van de kandidaat wethouders door de verschillende fractievoorzitters, konden de 4 kandidaten zichzelf kort voorstellen. Na deze introductie werd er schriftelijk gestemd en vervolgens konden alle 4 de kandidaten worden beëdigd en geïnstalleerd. 

Voor Streekbelangen is onze fractievoorzitter, Karin van Vliet, de nieuwe wethouder voor onder andere sport, jeugd, onderwijs, ouderen en de openbare ruimte. Dit betekent voor de fractie ook een verandering. 

We zijn als bestuur en fractie trots op Karin en we wensen haar en de andere drie wethouders, Arjan Wisseborn (VVD), Dick Polman (D66) en Frank van Liempdt (Lokaal Liberaal) en burgemeester Ap Reinders heel veel succes de komende 4 jaar. Er is veel te doen en het team wil daarom snel aan de slag. 

 

 

Foto: RTV Stichtse Vecht